Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на

...
Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на
Коментари Харесай

Фолкзвездата Гергана стана касиерка в „Лидъл“

Липсата на музикални изяви се оказа съдбовна за визията на певицата Гергана. Някогашната звезда, определяна като Барбито на поп фолка, спираше дъха на мъжете, а през днешния ден е напряко неузнаваема. След няколко опита да се завърне на върха, певицата се е преквалифицирала в продавачка, научи „ Уикенд ” от нейни сътрудници.

След раздялата си с „ Пайнер “ изпълнителката на „ Губя те постепенно “ останала без участия и почнала да си търси различен метод на прехранване. В момента Гергана работела в огромна верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета в централен столичен квартал даже не подозирали коя е синеоката русокоска, която ги обслужва на касата в „ Лидъл ”. Гергана маркирала питателните артикули без да се тормози, че някой може да я разпознае. Някогашната фолк звезда се подготвяла за управител на магазина, по тази причина натрупала опит като прекосявала през всички равнища на йерархията. Преди да стане продавачка, за малко тя се трудела в музея „ Земята и хората “. Преди 6 години се дипломирала в компетентност „ Геология “ в Софийския университет, само че любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни по този начин и не се трансформира в нейна специалност.

Още от дребна Гергана мечтаела да бъде певица – с облеклата и гримовете на майка й, и с някой дезодорант за микрофон, тя репетирала за огромната сцена пред огледалото. Сама се записала в музикалното учебно заведение в Димитровград и приключила междинното си обучение със компетентност „ поп пеене “. Нейна другарка изпраща запис с нейно осъществяване на Тодор Димитров-Токича, който става неин продуцент през първите 5 години от кариерата й. Звездата й изгрява на 23 октомври 2003 година, когато в ефира на ТВ „ Планета “ се завърта първата й ария – „ Губя те постепенно “. Буквално за един ден всички поп фолк почитатели знаят наизуст песента и имат нова фаворитка – Гергана. След това излиза дебютният й албум – „ Губя те постепенно “, който продава над 70 000 копия. В края на 2004 година излиза вторият албум – „ Както никой различен “, който тя посвещава на починалата си майка, умряла на 30 септември 2004 от рак. Година по-късно Гергана записва третия си албум „ Сини очи “, а през 2007 е последният й четвърти албум „ Сладката страна на нещата “. Преди 6 години певицата се опита да съживи кариерата си, само че несполучливо . Заради рехавите й задължения, продуцентът на „ Пайнер “ Митко Димитров разтрогнал контракта си с нея и се наложило Гергана да търси различен метод за прехранване . Днес русокоската е почнала нов живот, надалеч от светския искра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР