Лионел Меси взе участие в прощалния мач на бившия с

...
Лионел Меси взе участие в прощалния мач на бившия с
Коментари Харесай

Меси отбелязва хеттрик в прощалния мач на Макси Родригес

Лионел Меси взе присъединяване в прощалния мач на някогашния с съотборник националния отбор на Аржентина Макси Родригес.


Мачът се организира в Росарио, родният град на 36-годишния нападател. Той игра за отбора, формиран от някогашни и сегашни футболисти на националния тим. Негови съотборници бяха имена като Анхел ди Мария, Леандро Паредес, Езекил Лавеци, Лионел Скалони - актуалният селекционер на националния отбор, Габриел Батистута, Роберто Сесниси, Кун Агуеро. Те се изправиха против Нюелс Олд Бойс.

Срещата приключи с победа на Нюелс Олд Бойс (7:5), а Меси означи хеттрик. По трибуните на стадион " Марсело Биелса " имаше повече от 40 хиляди фенове.

Накрая Макси Родригес се разплака, до момента в който произнасяше късата си тирада след мача. Лео също взе микрофона, назова приятеля си " легенда ", а след това се обърна към агитката: " Тук е моят дом и постоянно съм се прибирал. За мен е чест да играя пред вас ".

Великата десетка по този начин и не облече екипа на Нюелс, само че възобновява членската карта на последовател на тима за всеки сезон, откогато е навършил 10 години.

Синовете му Тиаго и Матео също са публични членове на Нюелс олд Бойс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР