Лионел Меси вярва, че Диего Марадона би бил много щастлив,

...
Лионел Меси вярва, че Диего Марадона би бил много щастлив,
Коментари Харесай

Лео Меси с трогателни думи към Марадона, след като го задмин...

Лионел Меси има вяра, че Диего Марадона би бил " доста благополучен ", откакто изведе Аржентина до осминафиналите на Световното състезание по футбол с помощта на успеха с 2:0 над Полша, съобщи Агенция Франс Прес. Меси стана играчът с най-вече мачове за националния си тим, изпреварвайки именития си съотечественик, който умря доскоро повече от две години.

" Научих го неотдавна, не го знаех. Удоволствие е, че мога да продължа да реализирам такива върхове. Мисля, че Диего щеше да бъде супер благополучен за мен, тъй като постоянно ми е показвал доста любов, постоянно се е радвал, когато нещата са се развивали добре за мен ", сподели Меси.

" Постигнахме първата си цел, а точно да излезем от групата ", сподели Меси.

" Бях доста отчаян, че пропуснах дузпата, тъй като знаех, че един гол може да промени целия мач, че те кара да играеш по друг метод. Но мисля, че от пропуснатата дузпа тимът излезе по-силен ", съобщи той.

" След първия гол всичко потегли по нашия път. Започнахме още веднъж да вършим това, което се опитвахме да вършим от началото на Световното състезание, само че което не успявахме да реализираме по разнообразни аргументи “, сподели Меси.

" След като успяхме да го създадем през днешния ден, това ни дава убеденост за бъдещето ", добави той.

Следващата среща за Аржентина е конфликтът с Австралия в събота.

" Знаем, че в този момент всичко ще бъде доста мъчно. Че който и да е противникът, ще бъде комплицирано. Наскоро видяхме, за наша сметка, че всеки противник може да изиграе добър мач и да завоюва. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР