Лионел Меси вкара два гола за националния отбор на Аржентина

...
Лионел Меси вкара два гола за националния отбор на Аржентина
Коментари Харесай

Меси вкара два гола за Аржентина срещу любимия си отбор от детството

Лионел Меси вкара два гола за националния тим на Аржентина в неофициална контрола против обичания му тим от детството Нюелс Олд Бойс, извоювана с 5:0.

Мачът е част от подготовката на отбора преди шампионата Копа Америка, който ще се организира от 14-и юни до 7-и юли в Бразилия.

Селекционерът на аржентинците Лионел Скалони тества система 4-3-3, като тройката в офанзива беше Меси, Анхел ди Мария и Серхио Агуеро. Най-вероятно тримата ще играят в този вид и на шампионата.

La más linda del mundo es la rojinegra, y ÉL lo sabe

Cristian D’Amico y Juan José Concina dialogaron con Leo Messi e hicieron entrega de una camiseta pic.twitter.com/ulHHwlzWLU
— Newell's Old Boys (@CANOBoficial) June 1, 2019
Освен Меси, другите три гола бяха дело на Агуеро, както и на влезлите през второто полувреме Пауло Дибала и Родриго де Паул. Скалони към момента не може да тренира с групата от 23-а индивида, на които ще разчита на шампионата. Хуан Фойт беше с Тотнъм на финала в Шампионската лига и би трябвало да се причисли през днешния ден. Естебан Андрада от Бока Хуниорс и Ешекиел Паласиос от Ривър Плейт отпадат поради травми и към момента не са посочени заместниците им.

В контролата с Нюелс Олд Бойс в стартовият състав започнаха: Агустин Маркезин, Ренцо Саравия, Ерман Пецела, Николас Отаменди, Николас Таляфико, Джовани ло Селсо, Гуидо Родригес, Леандро Паредес, Анхел ди Мария, Серхио Агуеро, Лионел Меси. Аржентина е в група В на шампионата дружно с тимовете на Колумбия, Парагвай и Катар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР