Лионел Меси ще бъде напълно готов за световните квалификации на

...
Лионел Меси ще бъде напълно готов за световните квалификации на
Коментари Харесай

Лионел Меси ще бъде на линия за световните квалификации срещу Уругвай и Бразилия

Лионел Меси ще бъде изцяло подготвен за международните квалификации на Аржентина против Угурвай и Бразилия, макар неналичието на игрова процедура в последните няколко седмици, съобщи старши треньорът на " гаучосите " Лионел Скалони.

36-годишният нападател за последно игра на 21 октомври за Интер Маями в постоянния сезон на МЛС на Съединени американски щати, само че тимът му не съумя да се класира за плейофите.

" Меси е се усеща отлично и се оправя чудесно. Въпреки че е играл единствено един мач в последните 25 дни, той тренира обикновено, здрав е и във форма ", съобщи Скалони.

Аржентина, който е водач в пресявките за Мондиал 2026 в зона Южна Америка с четири победи в четири мача, приема Уругвай тази нощ, а пет дни по-късно гостува на огромния си континентален противник Бразилия.

Меси вкара два пъти за триумфа с 2:0 над Перу в последната подготовка през предишния месец.

Скалони не скри вълнението си от идния мач против Уругвай, който е воден от някогашния ментор на Аржентина Марсело Биелса.

" Той е оставил своята диря върху всеки, който е работил с него като треньор. За мен ще бъде голямо уволоствие да се срешщмем и да го поздравя. Ние като тим към този момент показахме на какво сме способни против всеки противник. Готови сме за всяко последващо предизвикателство ", разяснява Скалони.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР