Лионел Меси получи смразяваща заплаха за живота си в родината

...
Лионел Меси получи смразяваща заплаха за живота си в родината
Коментари Харесай

Смъртна заплаха за Меси. Бандити стрелят по семеен магазин

Лионел Меси получи смразяваща опасност за живота си в родината си Аржентина, оповестяват локалните медии.

Около 2:00 часа през нощта въоръжени мъже са разкрили огън по супермаркет в родния град на звездата. Магазинът е благосъстоятелност на фамилията на брачната половинка на Лионел Меси – Антонела Рокуцо.

Нападателите са оставили и написано на ръка известие на местопроизшествието, което гласи:
„ Меси. Чакаме те. Явкин (б.ред. – кметът на Росарио) е наркотрафикант.
Той няма да се погрижи за теб ”, пишат нарушителите.

Един от двамата мъже на мотоциклет е бил уловен от камера за видеонаблюдение да се доближава до пространствата  и да стреля неведнъж по металните щори над прозорците и входната врата. Повече от половин дузина изстрели са били създадени в супермаркета. Според информациите футболни хулигани, известни в Аржентина като барабравас, може да стоят зад нападението.

Местна телевизионна станция, която заяви за офанзивата, твърди, че нарушителите може да се пробват да изнудват за пари седемкратния притежател на Златната топка.

Супермаркетът, който се назовава “Supermercado Unico ”, принадлежи на дамата на Меси и се допуска, че се ръководи от един от нейните братовчеди. Очаква се магазинът да остане затворен.

Меси има голямо имение в покрайнините на Росарио, наречено „ Крепостта “.

Аржентинецът към момента не е възобновил контракта си с Пари Сен Жермен. Контрактът му с френския клуб изтича на 30 юни. Медиите не изключват опцията Меси да напусне Париж.

Испанският публицист Хуан Фонтес твърди, че най-хубавият футболист в света в селекцията на ФИФА ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Според Фонтес Ал Итихад е подготвил двугодишен контракт за Лео. Арабският клуб предлага 88 милиона евро чисто на сезон на Меси.

Никой клуб не може да предложи подобен контракт на аржентинеца, въпросът е единствено дали той е подготвен да последва стъпките на огромния си противник Кристиано Роналдо и да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

В края на предходната година Роналдо подписа контракт с Ал Насър на стойност 200 милиона евро на сезон и поради него шампионата на Саудитска Арабия стана гледано в целия свят.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР