Лионел Меси отново беше поканен да се увековечи на Маракана,

...
Лионел Меси отново беше поканен да се увековечи на Маракана,
Коментари Харесай

Меси отново получи покана да остави отпечатъците си на Маракана

Лионел Меси още веднъж беше поканен да се " увековечи " на " Маракана ", оставяйки отпечатъци от краката си на именития бразилски стадион, оповестиха от държавния състезателен контрол на Рио де Жанейро във вторник.

Аржентина победи трагично Франция с 4:2 след осъществяване на дузпи във финала на Мондиал 2022, а поканата към Меси, направена за първи път през 2021 година, беше отправена наново.

" Меси към този момент сподели своята значимост на и отвън терена. Той е футболист на най-високо равнище в историята на спорта. Държи това равнище от години. Нищо не би му прилягало повече от това да получи тази чест. Меси е талант с топката ", съобщи Адриано Сантош, началник на държавния състезателен контрол в Рио де Жанейро.
 Меси с прочувствена изповед: Марадона ни даваше сили от небето
Меси с прочувствена изповед: Марадона ни даваше сили от небето

Вижте какво написа Лео в обществените мрежи

Стадион " Маракана " одобри финалите на Световните шампионати през 1950 и 2014 година. Преди близо 18 месеца Аржентина и Лионел Меси завоюваха Копа Америка на именития стадион.

Отпечатъците на Меси върху Алеята на славата на " Маракана " може да застанат паралелно до тези на легендите Пеле, Гаринча, Ривелиньо, Роналдо, Еузебио, Себастиан Абреу и Франц Бекенбауер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР