Лионел Меси не се фокусира върху головете, а върху победите

...
Лионел Меси не се фокусира върху головете, а върху победите
Коментари Харесай

Лионел Меси: Не ме интересуват головете, а победите

Лионел Меси не се концентрира върху головете, а върху успехите и трофеите с Барселона, съобщи самият той в изявление за Мундо Депортиво. Аржентинецът стигна до границата от 400 попадения в Ла Лига с 453 мача, след което даде обещание на почитателите, че напълно не е завършил.

" Радвам се, че вкарах 400-ия си гол и се надявам да продължа, само че не се съсредоточвам толкоз доста върху върхове и числа. Футболът е повече от головете. Излизаме във всеки мач с концепцията за три точки, с цел да спечелим шампионата, което е най-голямата премия за всеки тим. Опитвам да оказвам помощ и се старая да го върша освен с голове, а също по този начин с асистенции и основни подавания ", съобщи той.

Lionel Messi: " I'm proud to have reached 400 goals in La Liga and I hope I can score some more. I don't focus very much on records or numbers, I prefer to focus on the day to day, more than scoring goals. I think each game is a challenge to add three more points. " [md] pic.twitter.com/By387kUS6a
— Barça Centre (@barcacentre) 16 януари 2019 година Меси вкара първия си гол за Барса в 90-та минута за 2:0 против Албасете на 1-и май 2005-а година. Попадение номер 400 пък падна против Ейбар на 13-и януари 2018-а.

" Никога няма да не помни първия ми гол против Албасете. Най-важните голове обаче не са най-красивите, а тези, които ни оказват помощ за победа ", добави Меси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР