Лионел Меси е под въпрос за световната квалификация на аржентинския

...
Лионел Меси е под въпрос за световната квалификация на аржентинския
Коментари Харесай

Меси е под въпрос за мача на Аржентина срещу Парагвай

Лионел Меси е под въпрос за международната подготовка на аржентинския народен тим по футбол против Парагвай, оповестява организация АП. Капитанът на първенците вкара за победното 1:0 против Еквадор предишния месец, само че пропусна триумфа с 3:0 против Боливия поради мускулни болки.

Аржентина посреща Парагвай в четвъртък в Буенос Айрес. Световните първенци и Бразилия започнаха с по две победи и разделят първото място в квалификациите на зона Южна Америка.

Меси не игра в последните четири мача на Интер Маями в МЛС, само че се завърна на терена за десетина минути при съботната победа с 1:0 против Синсинати. Той обаче тренира със съотборниците си от Аржентина във вторник и медии в страната настояват, че ще играе против Парагвай, само че към момента не се знае дали това ще се случи като титуляр, или като запаса.

Селекционерът Лионел Скалони ще взима значими решения на още две позиции. Той се колебае сред Николас Талиафико и Маркос Акуня на левия бек, както и сред Хулиан Алварес и Лаутаро Мартинес за централен нападател.

Анхел Ди Мария сигурно няма да играе поради травма, а Нико Гонсалес ще го замести в групата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР