Линейният служител, убит по време на работа, е бил баща на 3 деца и проповедник, съобщава NC. „Един от най-добрите“

...
Строител и баща на три деца почина, след като влезе
Коментари Харесай

Строител и баща на три деца почина, след като влезе в контакт с захранвана линия по време на работа, според електрическа компания в Северна Каролина.

Брайън Бланкеншип беше работейки върху стълб следобед на 8 август, когато е бил ударен от електрически ток, заяви главният изпълнителен директор на French Broad Electric Membership Corporation Джеф Ловен в изявление, споделено с McClatchy News. Друг служител на линията се изкачи на стълба и спусна Бланкеншип на земята.

Други членове на екипажа работиха по реанимацията на Бланкеншип, докато парамедиците пристигнаха, но той почина в болница, каза Ловен.

„Браян беше ценен, честен, трудолюбив, всеотдаен служител, уважаван от всички, които го познават. Загубата му е неизмерима и думите не могат да изразят колко много ще ни липсва на всички“, каза Ловен в изявлението си.

Компанията наричаше Бланкеншип Брайън, но близките в социалните медии използваха Брайън.

Бланкеншип оставя жена си и трите си деца, според компанията. Близки хора в социалните медии го помнят като баща и проповедник.

„Всеки, който познаваше Брайън, знаеше, че Той е светлина, отразяваща обещанията на Исус“, написа тъщата на Бланкеншип в публикувано стихотворение във Фейсбук. „Няма душа, която да го е познавала на тази земя, която да не е била докосната от неговата доброта.“

„Той беше повече от пастор, но и приятел. Никой, когото някога съм срещал като Браян. Той беше единствен по рода си“, написа друг човек във Фейсбук. „Цяла вечер ми се повръщаше от новините.“

„Брайън Бланкеншип беше един от най-добрите мъже, които семейството ни някога е имало привилегията да познава“, каза трети автор във Facebook. „Той е приятел от повече от 20 години. Каква светлина и помощ беше той за нашия окръг, нашите семейства и толкова много църкви.”

French Broad Electric Membership Corporation е базирана в Маршал, Северна Каролина, което е на около 150 мили северозападно от Шарлот.< /p>

Дъщерята на Lineman FaceTimed, преди да бъде убит при разчистване на отломки от буря, казва семейството на GA

24-годишният баща на 2 деца е претърпял токов удар при трудова злополука, съобщи полицията на WV. „Много специален мъж“

Баща на 2 деца загина при катастрофа с мотоциклет преди сватбата си, казва семейство GA. „Без думи“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР