26-годишен мъж почина след предполагаема атака с амоняк в Гейтсхед

...
Линейки пристигнаха на местопроизшествието около 23:00 часа и го откриха
Коментари Харесай

Линейки пристигнаха на местопроизшествието около 23:00 часа и го откриха в критично състояние, преди да го откарат в болница, където той почина малко след това, каза полицията на Нортумбрия.

Вече е започнато разследване за убийство.

26-годишен мъж е арестуван по подозрение за нараняване с намерение за причиняване на тежка телесна повреда и оттогава е освободен по разследване, в очакване на допълнително разследвания.

Семейството на г-н Фостър му отдаде почит, докато служителите призоваха обществеността да им помогне да открият отговорните.

Семейството каза в изявление: „Анди беше толкова мил и смешно момче, което беше толкова обичано от семейството и много приятели.

Мъж е убит пред пъб Нортъмбърланд, след като е бил блъснат от микробус - като трима души са арестувани по подозрение за убийство

„Той беше единственият ни син – както и любящ и подкрепящ партньор, внук и братовчед – и беше особено близък с дядо си, който беше много специален за него. Ние сме абсолютно опустошени и неописуемо с разбито сърце, че за съжаление загубихме нашето момче.

„Целият живот на Анди все още имаше пред себе си – и ние се борим да се примирим с факта, че той не е повече тук с нас.

„Като семейство бихме искали да благодарим на всички в общността за тяхната постоянна подкрепа и мили думи през изминалата седмица.

„Сега молим с уважение че ни е дадено времето и уединението, от които се нуждаем, за да скърбим, докато се опитваме да обработим случилото се."

Прочетете повече от Sky News:
Мъж, намерен от полицейско куче, "мъртъв от няколко дни „
Намерено е тяло при издирване на изчезнала 54-годишна жена
Четирима загинаха при автомобилна катастрофа в Ирландия

Неговите най-близки роднини са подкрепени от служители за връзка със семейството и служители извършват разследвания на местно ниво, като същевременно се опитваме да успокоим обществеността.

Детектив инспектор Там Фаулър от главния разследващ екип на полицията в Нортумбрия каза: „Мислите ни продължават да са със семейството и близките на Анди в този изключително труден момент, докато се опитват да се примирят със загубата си.

„Въпреки че разследването ни е на ранен етап, ние наистина вярваме, че замесените се познават.

„Днес веднъж съм отново призовава всеки, който има информация - който все още не я е споделил с полицията - да се свърже възможно най-скоро. Не се колебайте да споделите това, което знаете, за да можем да получим справедливост за Анди и семейството му."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР