Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера

...
Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера
Коментари Харесай

Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков?

Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за бракоразвод с премиера Кирил Петков, това твърди уеб сайтът Lupa.bg, като се базира на източник на изданието от близкия другарски кръг на министър-председателя.

„ Според непотвърдена информация причина за претенции бракоразвод станали обществено изнесените обстоятелства за забежките на брачна половинка ѝ като видеото, на което с Лена Бориславова, влизат в частна квартира. “, се сподели още в обявата.

Според информатора на изданието  Линда Петкова към този момент търси покупател на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. „ Сан Стефано “ 15, след което  смятала да напусне България и да се прибере в Канада дружно с трите си дъщери.

До този миг няма публична информация дали нещо от обявата е реалност. Освен това не е ясно по какъв начин Линда продава бизнеса си, в случай, че в декларацията на Кирил Петков той фигурираше като негова благосъстоятелност. Що се отнася до това, че ще вземе децата в Канада, това може би ще се отнася до две от тях, тъй като най-голямата им щерка е пълнолетна и се образова в университет в Съединени американски щати. Предстои и даже довеждане докрай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР