Линда Кирил Петкови се появиха със скандален имидж на събралото

...
Линда Кирил Петкови се появиха със скандален имидж на събралото
Коментари Харесай

Срамота! Жената на Кирил Петков събра очите на всички с прозрачен минижуп в Народния театър

Линда Кирил Петкови се появиха със абсурден имидж на събралото много ВИП-ове като кмета Фандъкова (с внука си) зрелище Хъшове.

Канадката пристигна с възкъса и не напълно съгласно фигурата си дребна черна рокля, оголила грамадни татуировки.

Представлението се състоя в Народен спектакъл „ Иван Вазов “, написа 19min.bg.

Това не е първият път, в който Линда Петкова смайва със странна визия. Преди време някогашният министър председател и жена му посетиха Рим по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност – 24 май.

Редица мнения в обществените мрежи провокира облеклото на брачната половинка на Кирил Петков. За визитата тя избра рокля с флорални претекстове от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегатно сак. Истински възторг обаче бяха обувките й – вместо да избере типичен на токче, премиершата е предпочела обувки вид пантофи със закопчаване вид „ лепенка ”.

Това е нарушаване на протокола защото на публични визити членовете на държавните делегации би трябвало да са строго публично облечени.

Друг случай, който изуми мрежата, бе когато на връх Великден Кирил Петков влезе в храма с разкопчано сако, обут в дънки и спортни обувки, вид гуменки.

Тоалетът на брачната половинка му Линда бе още по-далеч от обикновените условия на Протокола при сходен жанр събития. Тя бе избрала късо розово палтенце, което едвам покриваше краката й доникъде на бедрата. Обувчиците й неглижираха още повече религиозната официозност на ритуала, изискващ най-силната демонстрация на покорност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР