Lincoln Project пусна реклама, насочена към бившия президент Тръмп и

...
Lincoln Project пусна реклама, насочена към бившия президент Тръмп и
Коментари Харесай

Lincoln Project пуска реклама „Trump smells“

Lincoln Project пусна реклама, ориентирана към някогашния президент Тръмп и опитваща се да се възползва от фурора в обществените медии към #TrumpSmells hashtag.

Придружена с обява, казваща „ Това ти ли си Доналд? “ и #TrumpSmells hashtag, рекламата е оповестена в X, някогашен Twitter, от организацията против Тръмп в събота.

40-секундната реклама включва поредност от известни подиуми с неприятна миризма, в това число сметища за отпадък, скотски изпражнения, мръсни пелени и мухлясало сирене, осмиващи Тръмп, любимецът за номинацията за президент на Републиканската партия през 2024 година

Рекламата, озаглавена „ Лимбургер “, беше пусната от групата за политическо покровителство, учредена най-вече от републиканците целящи да победят Тръмп в кандидатурата му за Белия дом.

Изображенията са настроени на аудио запис на човек, който подсмърча и кашля при миризмите. В един миг, когато камерата сподели предната част на Тръмп Тауър в Ню Йорк, бездънен глас сподели, „ потвърждавайки, че някогашният пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР