Лина Роскин – моделът с най-дългата коса у нас –

...
Лина Роскин – моделът с най-дългата коса у нас –
Коментари Харесай

Актрисата и модел Лина Роскин публикува дебютната си стихосбирка „Лбов”

Лина Роскин – моделът с най-дългата коса у нас – разкрива сърцето си пред читателите в дебютна стихосбирка, наречена „ Л(you)бов”. Нежната минималистична корица с авторска снимка на Пламен Гаврилов (Instagram: @plam_visuals) дава поръчка за същността на книгата – отворена до болежка, уязвима, неприкрита.

Стихосбирката на Роскин изминава житейския път на една обич с всичките ѝ нюанси – от страданието, болката, през доверието, споделеността на страстта, чак до цялостното отдаване на другия. Нежността и женската мощ откриват истината, че всичко е обич, а скритата дума „ ти” (you от англ.) в средата припомня за една друга страна на най-красивото възприятие – любовта като акт на допускане.

Там, където самотата е мощ, където под останките на красивите илюзии събираш лъчите светлина, който просветват вътре в теб – там, където откриваш началото на това да бъдеш цялостен. Оттам стартира всичко същинско. Оттам стартира историята на една същинска, изпепеляваща обич, която спи в думата „ сам”. А когато се появи някой, който да заслужи да се трансформира в центъра на думата „ любов”, тогава си подготвен да го приемеш.



Съчетана с красивата, минималистична фотосесия на Гаврилов, издържана в черно-бяло, „ Л(you)бов” разкрива най-скритите дълбочини на самата душа на своята авторка. Така както фотографиите употребяват мрака на нощта като платно, върху което да рисуват със светлина, по този начин и ярките думи на Роскин се запечатват по страниците, с цел да преплетат сегашното с вечността.

Лина Роскин, която има над 79 000 почитатели в инстаграм акаунта си @linnroskin, е в непрекъсната връзка с почитателите си, като без спиране споделя дребни моменти от всекидневието си. Но макар огромната ѝ интензивност онлайн, която би могла да подлъже феновете, че знаят всичко за нея, дебютната ѝ книга ще добави една до момента непозната страна на живота ѝ.

Обичам любовта. Обичам възприятието, което изпитвам, когато обичам. Започнах да разказвам всяка секунда, докоснала душата ми в симфонията на любовта. Неусетно възприятията станаха цяло и се роди ЛYOUБОВ. Сега желая да споделя част от себе си с вас и да ви срещна с любовта в най-малките неща към вас.
Лина Роскин
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР