Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя пълен

...
Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя пълен
Коментари Харесай

Тита отново претърпя сериозен удар

Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя цялостен провал, което наложи стартирането на тотална ликвидация, написа Галерия.

В същото време рекламните й задължения удариха дъното, а причина за това е раздялата й с ММА боеца Недко Николов.

Според близки до певицата поради спортиста тя е дала безапелационен отвод за реализацията на няколко плана, от които е щяла да вземе главозамайващи възнаграждения. А като причина, споделена единствено пред доверени хора, пуснала оправданието, че татуираният мачо не спирал да я ревнува, което предизвикало ежедневни дрязги сред двамата.

Това, което силистренката прикрила даже от фамилията си, били освен обидите, с които Недко я засипвал по време на скандал, а и ударите. За първи път околните й разбрали, че е жертва на душевен и физически тормоз преди седмица, когато стана ясно, че спортистът й е счупил два пръста.

Близки обаче издадоха, че в предишното също се е стигало до разпра от този вид.

До огромния неотдавнашен конфликт се стигнало поради трети човек. Според мълвата провинен е татуираният мачо със слаби ангели. Разделяйки се с всеизвестен скандал, двамата изтрили общите си фотоси и се блокирали в обществените мрежи.

Бившият й е повода изпълнителката на " Шок “ да прекъсне сериозна част от другарствата си. Затворена в " златна клетка “ русокосата хала се отдръпнала от приятелките си и почнала да поддържа връзка единствено с ВИП персони. Сега обаче е изцяло сама, защото единствените й познати са част от кръга на Недко и заемат неговата страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР