Лимитирана серия от 25 броя Classic Defender ще бъде създадена

...
Лимитирана серия от 25 броя Classic Defender ще бъде създадена
Коментари Харесай

LAND ROVER CLASSIC ПРЕДСТАВЯ ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ EXPEDITION, ВДЪХНОВЕНА ОТ DEFENDER V8 TROPHY II

Лимитирана серия от 25 броя Classic Defender ще бъде основана с избор от Defender 90, 110 и 110 Double Cab Pick-Up, които ще могат да вземат участие в именитото съревнование Land Rover Trophy

Land Rover Classic победи на пазара с 25 извънредни автомобила Defender Works V8 Trophy II, с цел да отпразнува своето световно офроуд приключенско завещание.

За седем десетилетия Land Rover прекосява пътища, които са били недостъпни за всеки различен. Всеки автомобил Defender има неповторим дизайн, представляващ камуфлаж с 23 местоположения, които именитият всъдеход е обходил в продължение на 70-те си години приключенска история, в това число места като The Camel Trophy, The First Overland и G4 Challenge. Дизайнът е формиран от голям брой скрити Land Rover емблеми, с които притежателите гордо могат да се разпознават.

Освен опцията да имат неповторим колекционерски автомобил, клиентите са поканени да вземат участие във второто извънредно тридневно съревнование Land Rover Trophy. Те ще получат насоки от специалисти, с цел да тестват своя Defender в поредност от офроуд провокации, а най-после един тим ще си тръгне с огромната премия.

Уникалните камуфлажни модели Classic Defender Works V8 Trophy ще бъдат основани благодарение на моделите на Defender от 2012-2016 година с усъвършенствани спецификации, създадени особено от екипа на Land Rover Classic.

Майкъл ван дер Санде, Изпълнителен шеф, Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, споделя: „ Defender е покорил терени по целия свят, а нашият най-нов Classic Works V8 Trophy II е отражение на всички тези експедиции. Всеки от 25-те автомобила е създаден с обич и отдаденост от екип от експерти, като доставката ще бъде поета от производителя, а новите притежатели ще имат опцията да се включат в извънредното събитие Land Rover Trophy. “

Задвижван от 5,0-литров V8 бензинов механизъм на Land Rover, произвеждащ 405 к.с. и 515 Nm въртящ миг, лимитираното издание разполага с осемстепенна автоматизирана трансмисия ZF. Всеки модел претърпява цялостна реорганизация с по-добро окачване, рационализиране на кормилното ръководство и усъвършенствани спирачки. Той ще се предлага като модели 90 и 110 Station Wagon, както и 110 Double Cab Pick-Up за първи път на модел Trophy. В серията от 25 автомобила Land Rover Classic ще сътвори единствено 5 пикапа с двойна кабина, а останалите 20 автомобила ще бъдат 90 и 110.

Автомобилът е приключен с камуфлажна тематика в бяло Fuji с контрастиращ черен покрив Narvik и черни екстериорни детайли Gloss Black, в това число детайлите - нитове, винтове и вентилационни отвори. 18-инчови Gloss Black Sawtooth алуминиеви джанти допълват цялостния образ.

Камуфлажът включва 23 места, където Land Rover е преодолявал предизвикателни терени в продължение на повече от 70 години офроуд експедиции в райони от Южна Африка и Лаос до Перу.

Гама от екстериорни усъвършенствания подсигурява неудържимо показване на всевъзможни терени. Черният челен похлупак е със сатенено покритие за понижаване на отблясъците при мощна бляскавост, а мощната LED светлина с широчина от 1,27 м обезпечава изключителна видимост през нощта.

Classic Defender Works V8 Trophy II има 500 mm дълбочина на прегазване. Задна стълба обезпечава достъп до багажника на покрива, а фините елементи включват емблема Land Rover Trophy и бял подробност с логото върху калниците. Спортните седалки Recaro са облицовани с висококачествена черна и бяла кожа Windsor с контрастни шевове, а вратите и тапицерията са с ръчно направено кожено покритие.

Модерната информационно-развлекателна система на Land Rover Classic с интегрирана навигация и съгласуваност с мобилни устройства подсигурява, че най-новите мултимедийни варианти се намират в достоверното табло. Ергономичният лост на Land Rover за автоматизираната скоростна кутия ZF също е инсталиран за спомагателен надзор.

В централната част на таблото е ситуиран направеният по поръчка циферблат на Land Rover Trophy от Елиът Браун с неповторим камуфлажен дизайн - Competitor’s Edition. Допълнително 1000 извънредни броя на часовника, въодушевени от Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy II, ще бъдат налични в комерсиалната мрежа за феновете на марката.

А за тези, които желаят да персонализират сегашния си Defender с част от естетиката на Works V8 Trophy II, Land Rover Classic ще предложи въодушевени от Trophy истински аксесоари, които ще бъдат оповестени напълно скоро.

*Източник: www.landrover.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР