Лиляна Деянова, по-известна с артистичния си псевдоним като певица Лилана,

...
Лиляна Деянова, по-известна с артистичния си псевдоним като певица Лилана,
Коментари Харесай

Арестуваха Лилана заради мащабни измами

Лиляна Деянова, по-известна с артистичния си псевдоним като певица Лилана, е задържана . Тя е арестувана за 72 часа, оповестява lupa.bg. Популярната изпълнителка е била закопчана през вчерашния ден следобяд след 3-часов разпит в Националната следствена работа. Лиляна Деянова се явила с юрист и в положително въодушевление, само че прокурорите са решили, че би трябвало да бъде арестувана с мярка за неотклонение за 72 часа. Поставени са й белезници и е била отведена към следствения арест.

Задържането й обаче няма нищо общо с следствието против Васил Божков, чиято дългогодишна държанка бе тя. Лилана е задържана поради машинация с европейски средства. Общо 7 души са арестувани за огромни измами с европари за милиони левове. Сред тях е точно и Лилана. Най-вероятно тя ще бъде упрекната като уредник на незаконната група.

От Специализираната прокуратура не разясняват акцията. Обещават повече детайлности при започване на идната седмица. Причината е, че акцията към момента не е завършила. В околните часове са вероятни и други арести.

Лилана става бизнесдама след тази фотосесия. Горещите фотоси й отварят път към Васил Божков, който прави оценка финансовите й умения и й поверява ръководството на мултимилионни корпорации, занимаващи се с пътно строителство и събиране на толтакси

Лилана, която изгря като певица през 2002 година, стана една от най-близките до Васил Божков след голите си фотоси в сп. "Плейбой ". Вдъхновен от видяното, олигарха се среща с нея и двамата стават изключително близки. Отношенията им прерастват в настоятелен и Лилана стопира да се изявява като певица, а се трансформира в бизнесдама, ръководеща милиони евро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР