Лили Иванова вече не може да се подлага на пластични

...
Лили Иванова вече не може да се подлага на пластични
Коментари Харесай

Забраниха пластичните операции на Лили, сърцето й може да не издържи

Лили Иванова към този момент не може да се подлага на пластични интервенции . Причината се крие в пандемията от ковид и преклонната й възраст. Само до преди по-малко от 2 години естрадната легенда лягаше под скалпела за щяло и нещяло, само че към този момент я е боязън, че е на възраст и сърцето й няма да издържи. Лекари също съветвали примата да не се оперира, тъй като е прекомерно рисково.

Анестезията крие опасности, които явно Иванова не желае да поема, и с право, заключват медиците. Фенове на певицата видяха, че напоследък тя наподобява очевидно състарена, а повода за това е, че изпълнителката на „ Детелини ” не върви и по козметични процедури, които преди този момент не пропущала.

„ Лили към този момент не си поставя филъри и ботокс, не смее да върви по кабинетите, тъй като се опасява, че коронавирусът може да я довърши. Много е наплашена, непрекъснато върви с маска и дезинфектант в ръка. Донякъде има право, въпреки всичко е на 82 години ”, разясниха от обкръжението на звездата. Приятелите и познатите й са в готови, че най-вероятно напълно скоро ще се затвори още веднъж в дома си и няма да излиза на никое място, единствено чака да разбере, че се е нараснал броят на болните от Ковид-19.

Лили се възползвала от носенето на маски, с цел да крие усърдно лицето си. Тя не разрешава да я снимат, а на фотографът й му е неразрешено да популяризира нейни фотоси, преди тя да ги е одобрила персонално. Освен това не позволява камери и фотоапарати на концертите си с изключение на тези, които самата тя е наела.

Лили е известна с пристрастяването си към пластичните операции още от годините на соца. До преди пандемията тя бе постоянен клиент на клиниките за естетически усъвършенствания. Точният брой на интервенциите на звездата е мъчно да бъде открит. Сега обаче е пристигнало време за противоположния резултат на пластиките, а в композиция с преклонната й възраст става все по-шокиращ. Заради това напоследък певицата наподобява доста по-зле, само че фотосите й се обработват с дни и на тях наподобява на 45-годишна мацка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР