Лили Иванова през почти цялата си кариера избягваше епизодичните участия,

...
Лили Иванова през почти цялата си кариера избягваше епизодичните участия,
Коментари Харесай

Срамота! 84-годишната Лили Иванова забавлява чалгари с две мозъчни клетки в долнопробен бар

Лили Иванова през съвсем цялата си кариера избягваше епизодичните участия, с които се устоят сътрудниците й. Основните й приходи идваха от концертите й с доста скъпи билети.

Очевидно към този момент и тези пари не й стигат, тъй като на 84 година Лили стартира да върви по участия. Така може да се дефинира нейното пеене в столичен клуб преди дни.

На всичкото от горната страна Иванова забавлява реализатори от света на чалгата. Сред публиката бяха събрани Меди и брат му Саби, Софи Маринова и Преслава. Все хора, които са с нищожен разсъдък и преди време Лили нямаше да допусне да се излага, като пее за тях.

Дали примата е закъсала с парите или става въпрос за елементарна лакомия, това е въпросът. По-скоро е второто, тъй като певицата не закъса даже по време на пандемията, камо ли в този момент. Явно примата жадува за още и още пари.

Лили Иванова е известна с алчността си, колкото и да е обичана от народа. Освен със скъпите си билети, тя е известна и с това, че желае пари, с цел да дава изявленията,

Един от скандалните случаи в това отношение е от 2004 година, когато сподели на Кеворк Кеворкян в ефир, че би трябвало да й заплати 100 000 лева, с цел да приказва във „ Всяка неделя “. Той не й ги даде обещание и тя напусна ефира.

Жалко е, че на тези години Лили се продава и потъпква правилата си. В последна сметка тя няма деца и всичките й пари най-вероятно ще отидат в племенниците й, сходно на Слави Трифонов.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР