Лили Иванова показа част от най-актуалния си гардероб, оценен от

...
Лили Иванова показа част от най-актуалния си гардероб, оценен от
Коментари Харесай

Лили пак показа, че е звезда No. 1! Певицата с нов гардероб за 70 бона

Лили Иванова сподели част от най-актуалния си дрешник, оценен от експерти за близо 70 бона. Предполага се, че примата ще употребява някои от тоалетите и във финалната част на турнето си започващо в понеделник от Варна.

Сред стилните находки на примата са тоалети от последната сбирка на огромни международни дизайнери. Сред обувките открихме модел на световноизвестния Ив Сен Лоран. Черното украшение е поръчвано най-вече от международни звезди, а цената му е 2000лв. Цената на другите обувки на естрадната звезда също не отстъпват, въпреки и да не са модели на именити дизайнери. В дрешника й участват няколко чифта боти от есенните сбирки на няколко първокласни италиански марки, а цената единствено на чифт от тях е 4000 лева

Феновете на певицата са привикнали да я виждат главно облечена в бяло и черно, по тази причина не е чудно, че в избора й и  този път откриваме няколко бели тоалета. Сред тях е настоящ сет от риза и панталони покрити с кристали на  дизайнера Александър Уанг. Цената на костюма е 2500 лева Кожено яке с капси е един от най-атрактивните тоалети в дрешника на звездата, а  цената му е 8000 лева писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР