Лили Иванова направи поредната си успешна имотна сделка. Естрадната прима

...
Лили Иванова направи поредната си успешна имотна сделка. Естрадната прима
Коментари Харесай

Лили лапна половин милион от апартамент във Варна

Лили Иванова направи следващата си сполучлива имотна договорка. Естрадната прима продаде мезонета си във Варна. Жилището е с впечатляващата повърхност от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа. Местоположението на парцела не е инцидентно - в местността Св. Никола. Мезонетът е на 4 и 5 етаж - терасовидни и подпокривни. Проверка на Lupa.bg сподели, че такива парцели вървят по към 250 000 евро, колкото най-вероятно е лапнала Лили от договорката.

Всеизвестно е, че легендата от Кубрат не държи пари у дома, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. Имотът във Варна изпълнителката на " Детелини " е продала на двама заможни купувачи. Голяма част от припечеленото естрадната прима мъдро влага в покупка на парцели. Всички те са в топлокации, което подсигурява, че цената им единствено ще пораства на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Преди тази договорка певицата се раздели и с жилище в София с повърхност от 163 квадратни метра в свръхлуксозна кооперация в квартал " Изгрев " в София. Шестетажното здание е покрай Ловния парк и метростанция, а певицата бе съседка на футболиста Димитър Бербатов.

Освен че влага парите си мъдро, Лили Иванова продължава да живее повече от 40 години на едно и също място, което обожава. Това е жилището й на столичната ул. " Оборище ". Там именитата певица се нанася при започване на 70-те като младоженка на Янчо Таков - сина на втория човек в страната по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от брачна половинка си, само че свекърът демонстрира човещина и тя остава. Певицата не един път е споделяла пред другари, че може от всичко материално да се лиши, само че от този апартамент - в никакъв случай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР