Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом.

...
Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом.
Коментари Харесай

Лили Иванова вкарала сестра си в старчески дом против волята й

Лили Иванова е въдворила скрито сестра си в старешки дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в първокласен приют в столицата преди няколко месеца, твърди вестник  " Уикенд ", базирайки се на от хора от обкръжението на естрадната икона. 

Магда нямала изключително предпочитание да заживее в дома, само че принудена от събитията, склонила. След като преди няколко години била блъсната от камион, старата дама мъчно се възстановила, а след това станала мъчно преносима.

И защото нямало кой да поставя грижи за нея, въпреки да има щерка, било взето решение да бъде настанена в един от най-елитните старешки домове. Таксата за пансиона е над 2000 лв. на месец, които заплащала Лили Иванова.

" Магда се надяваше, че сестра ѝ ще я прибере при нея и ще назначи жена, която да я обгрижва. Лили обаче беше безапелационна, че не може да се занимава с нея, тъй като си има свои грижи и проблеми. Така дамата отиде в приют, макар нежеланието си ", възмущават се от коравосърдечността на изпълнителката на " Ветрове " нейни сътрудници.

Те са потресени, че към този момент няколко месеца певицата все няма време да посети най-близкия си човек от семейството. Естрадната звезда се обаждала по телефона на Магда един път седмично, едвам се осведоми небрежно има ли потребност от нещо.

По-голямата сестра на примата не е съумяла да проходи след тежката злополука, която претърпя през зимата на 2016 година Пред входа на скромната си гарсониера в панелка в столичния квартал " Банишора “, Магда бе блъсната от бус. Старицата оцеля като по знамение в злокобното меле, след което даже бе тръгнал слух, че е умряла. Оказа се обаче, че просто е била в тежко положение, а поради нанесените ѝ контузии бе решила да води правосъдно дело.

Единият ѝ крайник беше потрошен на няколко места в резултат на случая и поради това се наложи и интервенция. Месеци след злополуката старата жена чакаше обезщетение за породени неимуществени вреди от водача, само че парите по този начин и не идваха.

Затова тя заведе дело против застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът завърши в нейна изгода и Магда съумя да вземе сумата от 5500 лв., само че длъжниците не ѝ заплатиха лихвата, поради което заведе и второ дело.

Лили и сестра ѝ в никакъв случай не са били близки, издават познати на естрадната певица. Двете се скарали преди няколко десетилетия, когато Лили поискала да осинови щерка ѝ. Магда, естествено отказала, което доста огорчило певицата и тя спряла да поддържа връзка с нея дълго време.

В първите години на демокрацията Магда съвсем бедствала. За да се устоя, дамата се принудила да продава корнишони на пазара. Впоследствие Лили и кака ѝ затоплиха връзките си, само че сред тях по този начин и не се възцари същинска сестринска обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР