Лихвоточки да се използват като платежен инструмент за местни данъци

...
Лихвоточки да се използват като платежен инструмент за местни данъци
Коментари Харесай

Предложение: Лихвоточките да се ползват за плащане на местни данъци

Лихвоточки да се употребяват като платежен инструмент за локални налози и такси. Това оферират " Обединени патриоти " с нов законопроект.

Вносителите са са планували опцията лихвоточките да се употребяват освен при закупуване на жилище от правоимащи, а и като платежен инструмент при локалните налози и такси. Това ще даде още една опция правоимащите жители да употребяват лихвоточките си, смят депутатът Христиан Митев, който показа самодейността

Освен това, в текстовете е планувана опция лихвоточките да бъдат наследявани. В законопроекта е планувано всяка година от държавния бюджет да се заделят 20 млн. лв., с цел да бъдат изплащани обезщетителните средства.

„ Удължихме периода, в който да могат да се употребяват като инструмент лихвоточките. Предвиждаме до 2018 година да се подават поръчки, а до 2020 – да се изплащат “, уточни депутатът от НФСБ в групата на „ Обединени патриоти “ Христиан Митев. Той посочи, че такова изменение е неотложно, защото срокът е изминал през 2016 година, а 55 000 души у нас чакат да им бъдат изплатени лихвоточките.

Редактор: Ивайло Ачев
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР