Лихвите по депозити в приложението на tbi bank вече достигат

...
Лихвите по депозити в приложението на tbi bank вече достигат
Коментари Харесай

tbi bank с водеща за пазара лихва по депозити до 3,2%

Лихвите по депозити в приложението на tbi bank към този момент доближават водещи за пазара равнища до 3,2%. Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в границите на минута, с минимална сума от 1 лев или евро и период от 3 месеца до 3 години. Както при услугите за всекидневно банкиране в мобилното приложение на tbi , няма такси за разкриване, поддържане и закриване на депозит. Необходимо е вложителите само да изтеглят tbi bank app, да открият безвъзмездна сметка в приложението и да заявят своята дебитна карта neon .

За клиентите, които избират да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 3,0% рента по депозити в лв., евро и щатски долари. Всички условия по депозити в tbi са налични.

Все повече българи избират tbi за своите спестявания - банката неотдавна надвиши границата от 2 милиарда лева привлечени средства и продължава да изпреварва пазара със стабилен растеж на депозитния портфейл от 55% към края на юни 2023 година, по отношение на същия интервал година по-рано.

" Тези резултати са разследване от изискванията, които непрекъснато подобряваме и от доверието, което клиентите имат в нашата институция. Ножицата сред лихвените проценти по депозити и инфлацията последователно, въпреки и постепенно, се затваря, което подтиква от ден на ден хора да избират депозитите освен поради тяхната предвидима рентабилност и сигурност, само че и да търсят по-добри лихви и приходи от спестяванията си. В допълнение към нашето чудесно предложение за рентабилност, спестявайки цифрово, клиентите се възползват и от спомагателна еластичност и усъвършенствано прекарване, което им разрешава да ръководят спестяванията си от уюта на своя дом или от всяко друго място по света " - споделя Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbі bank.

Клиентите могат да се възползват от спомагателни благоприятни условия за икономисване, налични в приложението на tbi bank, измежду които рента по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2,1% за суми до 2 хиляди лева (и 0,15% за суми от 2 до 196 хиляди лева.) и виртуалната " Касичка ", която разрешава на клиентите да заделят постоянно избрани от самите тях суми за реализиране на разнообразни спестовни цели.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР