Lidl отново ще изненада своите потребители с възможност за вълнуващи

...
Lidl отново ще изненада своите потребители с възможност за вълнуващи
Коментари Харесай

Отново изненади за потребителите на Lidl

Lidl още веднъж ще изненада своите консуматори с опция за вълнуващи награди при започване на лятото. През юли веригата ще зарадва 33 от своите клиенти с Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лева Кампанията се провежда за втора поредна година от Лидл България, като през 2018 година хиляди консуматори пробваха своя шанс и се съревноваваха за примамливата премия.
Всички искащи да се преборят за една от премиите би трябвало да пазарят през юли в магазините на веригата в страната за най-малко 33 лева и да записват своята записка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат определени на инцидентен принцип след края на играта.
Ваучерите могат да бъдат употребявани неведнъж и късметлиите могат да се радват на обичаните си Lidl артикули до привършване на сумата. По този метод веригата цели да зарадва за лятото своите консуматори, както и всички, които демонстрираха високото си доверие към Lidl продуктите в извършеното изследване по-рано през годината. В началото на 2019 година компанията организира най-големия вкусов тест на лични марки, изработен от IPSOS България по метода на така наречен кьорав тест (blind test), при който тестващите не виждат опаковките на продуктите и не разполагат с информация за марка или производител, с цел да може оценката им да бъде безпристрастна. В изследването участваха 4600 респондента от 6 регионални града, които тестваха 199 продукта от 24 лични марки. Резултатите демонстрираха, че 86% от българите утвърждават усета на личните марки на Lidl, а 81% биха предложили на свои близки, познати и другари да опитат тествания от тях артикул.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР