Лидерската позиция на Реал Мадрид на средата на сезона в

...
Лидерската позиция на Реал Мадрид на средата на сезона в
Коментари Харесай

Анчелоти: Нямаше как да е по-добре на този етап от сезона

Лидерската позиция на Реал Мадрид на средата на сезона в Ла Лига е нещо, което старши треньорът регистрира като огромен триумф. Тимът от “Сантиаго Бернабеу ” си подсигурява първото място след 19-ия кръг след 1:0 над Майорка вкъщи.

“Нямаше по какъв начин да е по-добре на този стадий от сезона ”, регистрира италианският експерт след успеха в сряда вечер.

“Но това е единствено част от задачата, би трябвало да мислим за това, което ни чака ”, добави Анчелоти, предава Спортал. 

Във втори следващ мач Реал печели след гол от корнер, като в този момент той беше осъществен от Антонио Рюдигер.

“През първата част от сезона реализирахме доста попадения от статични положения. Това е вследствие на работата на треньорския щаб. Освен това разполагаме с футболисти, които центрират чудесно, както и такива, които играят добре с глава - както Рюдигер. В дуели като миналия статитичните положения дават преимущество ”.

“Тази вечер ние не показахме най-хубавото, само че беше обикновено това да се чака. Липсваше ни прохлада и шанс в последната третина на терена. Рюдигер се възползва от травмите на другите и се показва на доста високо равнище. Винаги е подготвен да се хвърли в единоборство и е човек, за който сме сигурни, че постоянно ще бъде там, където би трябвало. ”

“Не би трябвало да бъде изненада, когато Джуд Белингам не бележи. По-скоро неговите голове би трябвало да се одобряват като бонус ”.

“Загубата от Атлетико Мадрид ни отвори очите за недостатъци при центриранията. Коригирахме това, като задържаме двамата централни бранители по-близо до вратата, когато топката се центрира. В този случай повече оказват помощ и крайните халфове. Битката за купата няма да е единствено сред два тима, а ще е сред четири ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР