Лидерска битка на предстоящите парламентарни избори отново ще има в

...
Лидерска битка на предстоящите парламентарни избори отново ще има в
Коментари Харесай

Кой срещу кого: Вижте лидерските битки по места

Лидерска борба на идните парламентарни избори още веднъж ще има в 25 МИР София, Пловдив град и Варна. Арена на оспорван конфликт този път ще бъде и Велико Търново. Вчера в 17:00 ч. изтече срокът за регистрация на кандидатдепутатските листи на партии, обединения и инициативни комитети в районните изборни комисии. Размествания в листите имаше до последния миг. Председателите на главните партии и обединения с шансове да влязат в идващия - 47-ми парламент, оглавяват по две листи.

Лидерът на " още веднъж няма да е претендент за народен представител. Лидерът на обичайно води листата на обединението със Съюз на демократичните сили в т.нар 25-ти лидерски МИР в София. Той оглавява и листата в 16 МИР Пловдив град.
 24 двойки в президентската конкуренция на 14 ноември 24 двойки в президентската конкуренция на 14 ноември
Общо 24 са кандидат-президентските двойки подадоха документи за регистрация в ЦИК за присъединяване в президентската конкуренция на 14 ноември,...

Председателят на е отпред на листата на " Българска социалистическа партия за България " в същия столичен изборен регион, както и във Варна.

Съпредседателят на този път ще бъде лидер единствено на листата в 25 МИР София, а отпред в Пловдив град ще е Мария Капон. Промяната в листата беше оповестена малко преди крайния период за регистрация на листите.

Рапърът ще води листата на коалиция " Продължаваме промяната " в 25 МИР София. Начело в същия регион е юристът от " ИТН " с опит в сферата защита на конкуренцията Андрей Михайлов, а лидер на листата на Движение за права и свободи е Райна Иванова, млад специалист по икономическо право.

 Вътрешна македонска революционна организация разгласи водачите на листите си за изборите на 14 ноември Вътрешна македонска революционна организация разгласи водачите на листите си за изборите на 14 ноември
Вътрешна македонска революционна организация е единственият български план от 1893 година Кандидатите ни за президентските и парламентарните избори не са съгласувани с непознати пос...

Лидерска борба се оформя и в Пловдив град, където с изключение на Борисов, в борбата за депутатски места се включва и. Бившият длъжностен стопански министър води там листата на Политическа партия " Продължаваме промяната ". Ексслужебният финансов министър ще премери сили с съперниците си от другите партии и обединения и в 29 МИР Хасково. Двамата водачи на " Продължаваме промяната " ще водят листи и в два от столичните региони.

В борбата за депутатско място в Пловдив влиза и заместник-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов. Той е лидер на две листи - в Пловдив град и Пловдив област. Две листи ще води и заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин - в Пловдив град и, както до момента, в Ямбол.

Съпредседателят на също ще се включи в лидерското съревнование в Пловдив град. Той ще води две листи на обединяването. В последния миг Христо Иванов оглави листата във Велико Търново на мястото на Калоян Янков. Иванов изясни рокадата с това, че Движение за права и свободи издига за лидер в остарялата столица Делян Пеевски. Калоян Янков, който беше ръководител на така наречен комисия " Росенец " в 46-то Народно заседание, остава в листата, само че на по-задна позиция.

Във Велико Търново с изключение на конфликт Христо Иванов - Делян Пеевски, се обрисува и лекарски - сред някогашния министър на опазването на здравето Костадин Ангелов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС, и имунолога Андрей Чорбанов, отпред на листата на " ИТН ". Минчо Христов, представляващ Движението на непартийните претенденти, ще води листата на ИБГНИ във Велико Търново. На предходните избори през юли той беше втори след Корнелия Нинова в листата на " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР София, написа Дарик. 
 Манолова, Бабикян и Хаджигенов повеждат софийските листи за изборите Манолова, Бабикян и Хаджигенов повеждат софийските листи за изборите
Нашата цел е да удвоим резултата си по отношение на изборите на 04 април и " Изправи се! Мутри вън! " да бъде минимум 4-та политическа мощ. Тов...

Във Велико Търново с изключение на конфликт Христо Иванов -, се обрисува и лекарски - сред някогашния министър на опазването на здравето Костадин Ангелов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС, и . Минчо Христов, представляващ Движението на непартийните претенденти, ще води листата на ИБГНИ във Велико Търново. На предходните избори през юли той беше втори след Корнелия Нинова в листата на " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР София.Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов е отпред в 23 МИР София. Срещу него ще се изправи Асен Василев от " Продължаваме промяната ". Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов оглавява листата на обединяването в същия столичен регион. Начело на листа там е и съпредседателят на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова. Тя ще води листата на обединението и в Пазарджик.

, който е и претендент за президент на придвижването, ще се бори и за депутатско място. Той е отпред на листата на Движение за права и свободи в Шумен и в Кърджали. Председателят на 45-то и 46-то Народно заседание Ива Митева води листата на " ИТН " в 24 МИР София и в Разград. Начело в столичния регион от " Продължаваме промяната " е Кирил Петков , а от ИБГНИ - Арман Бабикян.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР