Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова отправи жален апел към

...
Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова отправи жален апел към
Коментари Харесай

Мая Манолова с нова издънка: Скочи на вътрешният министър, чието име не знае

Лидерката на „ Изправи се.бг “ Мая Манолова насочи печален зов към Министерство на вътрешните работи в отбрана на майките от „ Системата ни убива “. За неприятен шанс някогашният омбудсман не знае името на вътрешния министър и се обръща към човек на име „ Христо Терзиев “, написа.

„ Призовавам министър Христо Терзиев Министерство на вътрешните работи да спре репресията против майките от Системата ни убива - палатков лагер София. Заради листовки по време митинга на майките от Системата ни убива служители на реда желаят да арестуват!?! Спрете! Долу ръцете от майките! “, написа във Facebook Манолова.



Това, което се схваща от думите на Манолова е, че полиция е пробвала да се свърже с една от майките – което било знак, че… я арестуват.
„ Днес властта е на път да надмине себе си “, счита някогашната депутатка от Българска социалистическа партия. „ Майките ще продължат да стачкуват против депутатите, тъй като те се пробват да убият техните деца “, декларира тя.

В 5-минутното си видео във Facebook Манолова изпада и в още лирични отклонения – като Ангел Джамбазки, над който бил „ обтегнат чадър “, Сачева – която умъртвила Закона за хората с увреждания и Бюджет 2021.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР