Лидерката на Изправи се България Мая Манолова вкара протежето си

...
Лидерката на Изправи се България Мая Манолова вкара протежето си
Коментари Харесай

Никола Вапцаров избяга да води листата на Мая в родния си край

Лидерката на " Изправи се България " Мая Манолова вкара протежето си Никола Вапцаров в листата в 24-ти регион в София за изборите за Народно заседание. Той ще е претендент за народен представител от групировката макар, че е огромен данъчен дебитор дружно с цялата си фамилия, сподели неотдавна инспекция на ПИК. Вапцаров избяга от родния си край - Банско, където няма да е лидер на листата за област Благоевград. Бъдещият народен представител би трябвало да е образец за обществото, а не да нарушава законите, разясняват локалните хора в Банско.

Никола Вапцаров дължи над 69 000 лева на община Банско за локални налози и такси за хотел " Шато Вапцаров ", на който е притежател. Това демонстрира информация на уеб страницата на Община Банско. Политикът е правоприемник на поета Никола Вапцаров и е позор за локалните, тъй като те си заплащат отговорностите, само че той отхвърля. За следващ път обстановката демонстрира, че политиците нямат позор, разясняват те.

Неговата фамилия като цяло има отговорности в размер към този момент над 213 000 лева налози към общината. Скандалът сред тях и кметството в Банско е от години. Семейството на Никола Борисов Вапцаров дружно с жена си Светла и със синовете си Никола и Борис дължат голямата сума за неплатени налози от 2008 година насам. Дадени са и на арбитър реализатор.

Наследниците заплащат налог от 2003 година за избраната им с решение на съда благосъстоятелност върху част от къщата-музей на Вапцаров по 150 лева на година. Общината през 1982 година преотстъпва право на градеж на Майя и Никола Вапцарови, върху който си построяват хотел „ Шато Вапцаров ”. През 2003 година го купуват за 2467 лева

Припомняме, че въпросният Никола Вапцаров от " Изправи се България ", който през днешния ден е политик, е правоприемник от редиците на Българска комунистическа партия. Интересен миг е, че той беше зам.-кмет на община Младост по времето на кметицата Десислава Иванчева. Той е доближен на някогашния кадър на Българска социалистическа партия Георги Кадиев, настояват от обкръжението им. Кадиев лъсна, че се е срещал със злощастния банкер Цветан Василев. Той бил желал пари от него, с цел да разцепи Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР