Лидерите в луксозното строителство ще бъдат отличени от XIII-тото издание

...
Лидерите в луксозното строителство ще бъдат отличени от XIII-тото издание
Коментари Харесай

Експерти предвиждат нов ръст на цените на имотите у нас

Лидерите в първокласното строителство ще бъдат отличени от XIII-тото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023 през октомври в София.
 В същински конгрес на най-хубавите компании в първокласното строителство, архитектурата и дизайна ще се трансформира церемонията, която ще показа положителните образци в бранша,  посочват  организаторите от интернационалната платформа за съдействие Global Leaders.

Въпреки прогнозите за пръсване на имотния балон у нас,

специалисти плануват  повишено търсене и растеж на цените на имотния пазар у нас и през 2023 година

Това сподели в изявление наскоро инж. Георги Шопов, ръководител на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните бизнесмени. Според него 

има растеж на търсенето, поради чувството на хората, че спестяванията им се топят и най-сигурното леговище за парите им е жилище в огромния град.
" Дори в интервал на международна здравна рецесия през миналите години и наоколо до вилнеещ боен спор през последната година, първокласното строителство сподели, че е конкурентно и не се въздейства от икономическите рецесии.  И тази година главната цел на церемонията е да подкрепи популяризирането и отличаването на положителните практики в първокласното строителство, триумфите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подкрепи техните желания за по-добро качество на живот в България “, споделят съорганизаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Ще бъдат връчени призове в следните категории:

Иновации и вложения в строителството, Луксозно жилищно, публично и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен план, Реновирано строителство, Зелено строителство, Локация на годината и други
Партньори на Строителните награди са: Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и други, а обществената идея е, че събитието ще разпространява самодейността за подкрепяне на обществено слаби деца, отличници в учебно заведение, които желаят да останат да се образоват и да работят в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР