Лидерите на Възраждане и БСП - Костадин Костадинов и Корнелия

...
Лидерите на Възраждане и БСП - Костадин Костадинов и Корнелия
Коментари Харесай

Костадинов и Нинова с упреци към кабинета заради Шенген

Лидерите на " Възраждане " и Българска социалистическа партия - Костадин Костадинов и Корнелия Нинова - разкритикуваха държавното управление " Денков-Габриел " поради приемането ни в Шенген.

" Една вест разтресе българския политически хоризонт по празниците - приели са ни в Шенген! Е, към този момент единствено по въздушно-капков път и то чак от март, и то чак откакто подпишем сделка за приемане на хиляди незаконни емигранти, и то чак откакто увеличим контрола над границите си от непознати полицейски и военни сили ", написа Костадинов в своя Фейсбук профил.

" Към никоя страна не са поставяни условия за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, само че без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на следващата неистина на сглобката - били ни позволили отчасти. Да, но не. Никъде не са ни позволили, тъй като ни ръководят некадърници и предатели на националния интерес ", се споделя в позиция на Българска социалистическа партия, изпратена до медиите.

" Смятам обаче, че е редно въпреки всичко нашият народ да знае какво тъкмо се случи, или по-скоро случва, тъй като към момента нищо не е подписано. В подмяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да одобряваме назад незаконни емигранти, които към този момент са минавали през наша територия напът за Западна Европа, според Дъблинските разпореждания. Иначе казано, страната ни постепенно ще се трансформира в един голям лагер за азиатци и африканци, в който ние българите последователно ще станем малцинство ", добавя Костадинов.

" Външната политика е напълно в ръцете на ГЕРБ. Министърът на външните работа е техен, а ръководител на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който още веднъж се прави на съпротива самичък на себе си. Кой ще поеме отговорност за този неуспех? Ако е правилно, че са се съгласили на подхвърлени трохи против приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на държавното управление ", се показва от Българска социалистическа партия.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР