Лидерите на основните политически сили в парламента отправиха пожелания за

...
Лидерите на основните политически сили в парламента отправиха пожелания за
Коментари Харесай

Лидерите за ЧНГ: Борисов пожелава 3 пъти здраве, Нинова смени питката и виното с бутикова торта, Петков кара сърф

Лидерите на главните политически сили в Народното събрание насочиха пожелания за Нова година във Facebook. Бойко Борисов честити 2023 година в 8-секундно аудио послание, в което повтаря три пъти " здраве ".

Корнелия Нинова, както и на Бъдни вечер, още веднъж е на маса, само че вместо обичайни ястия и чаша алено вино в ръка, лидерката на Българска социалистическа партия избра да се снима пред бутикова торта във формата на къщурка. Тя пожела религия, вяра, мир и увереност.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков се снима на сърф. В 2-минутното видео той споделя: " Всеки в края на годината човек има потребност да остане самичък със себе си и да си даде равносметка на миналата година. Кои неточности е направил? Кои триумфи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е оказал помощ? И да намерения добре за проектите си през идната година. Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим вярата в себе си! ".  

" Честита 2023 година! Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем признателни, че България е част от свободния и либерален свят. Нека дружно превърнем родината си в съвременна европейска страна! Да ценим нежната си народна власт и да оказваме помощ на тези, които водят война за своята независимост! ", пък е посланието на съпредседателя на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов. 






Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР