Лидери на политическа партия Възраждане“, както и социалисти, ветерани, преддставители

...
Лидери на политическа партия Възраждане“, както и социалисти, ветерани, преддставители
Коментари Харесай

„Възраждане“ и социалисти на прием в руското посолство. Митрофанова пак размаха пръст

Лидери на политическа партия „ Възраждане “, както и социалисти, ветерани, преддставители на наши публични организации, на православната черква, учени и културни дейци присъсваха през днешния ден на церемониален банкет в съветското посолство в София във връзка на Деня на Русия.

„ Независимо от това, че възгледите на българските жители за настоящия дневен ред надалеч не са еднородни, публична София решително се придържа към антируския разказ. Системното замесване на страната в спора в Украйна – било то посредством доставяне на киевския режим с муниции или да вземем за пример посредством възможното изпращане на народен контингент в зоната на военните дейности, безспорно ще има отрицателни последствия за двустранния разговор “, съобщи на приема съветският дипломат Елеонора Митрофанова, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите й редица страни, които са поели функционалността на „ жандарми на планетата “ и интензивно противодействат на Русия, нямало да реализират резултатите, към които се стремят, въпреки и да основават известни компликации. „ Искам да ви уверя, че макар напъните на така наречен групов Запад, Русия ще продължи поредния си прогрес “, акцентира Митрофанова.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР