Лидерът във Висшата лига Манчестър сити привлече нов спонсор в

...
Лидерът във Висшата лига Манчестър сити привлече нов спонсор в
Коментари Харесай

"Манчестър сити" подписа договор с онлайн платформа за запознанства

Лидерът във Висшата лига " Манчестър сити " притегли нов спонсор в редиците си и това е онлайн платформата за запознанства Tinder. Партньорството беше оповестено часове след тежката загуба от " Ливърпул " в Шампионската лига, което провокира доста смешки с " жителите ".

" След мач като този нощес несъмнено се нуждаят от късмет да се разпишат и Tinder ще им помогне ", бяха част от закачките със " Сити " в обществените мрежи.

" Тиндър " ще бъде спонсор на мъжкия и женския тим на " жителите ", както и на различен от клубовете, благосъстоятелност на " Сити футбол груп " - " Ню Йорк сити " в Съединени американски щати. " Заедно с футболните звезди ще разработим извънредно наличие, което да бъде разполагаем на почитателите ", гласи известието на Tinder.

Договорът сред двете страни е за няколко милиона паунда и беше маркиран с голям дирижабъл, който беше повдигнат над град Манчестър. " Тиндър " и " Сити " - съвършеното съвпадане ", пишеше на дирижабъла, като беше употребен слоганът на онлайн платформата. Tinder се базира на съвпадане, което е симптом, че двама души имат интерес един към различен.

" Сити " е първият клуб, с който Tinder съумява да подпише контракт. По-рано през сезона обаче компанията имаше диалози и с градския противник " Юнайтед ", които обаче завършиха несполучливо. В събота следва дерби точно сред двата отбора, а в случай че " Сити " завоюва на своя " Етихад ", може да завоюва купата рекордно рано.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР