Лидерът в Примера дивисион Барселона разби гостуващия третодивизионен тим Мурсия

...
Лидерът в Примера дивисион Барселона разби гостуващия третодивизионен тим Мурсия
Коментари Харесай

Барса на 1/8-финал за Купата след 8:0 общ резултат

Лидерът в Примера дивисион Барселона разруши гостуващия третодивизионен отбор Мурсия с 5:0 на " Камп Ноу " и с общ резултат 8:0 се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на Краля.

Треньорът на каталунците Ернесто Валверде даде късмет за изява на огромна част от запасите, като от титулярите личеше името на Жерард Пике.

Домакините предстоящо преобладаваха през цялата среща и почитателите единствено се питаха с какъв брой ще бъде победен противника от трета дивизия. Пако Алкасер (16) вкара с глава първия гол след разиграване сред Деулофеу и Видал и изчистване на топката от бранител. Три минути по-късно Деулофеу пропусна на празна врата. Лека бавно темпото спадна и до края на първата част нямаше повече попадения.

След почивката Жерард Пике (56) удвои преднината на каталунците след подаване на Алейд Видал (60), който пък направи резултат 3:0 след удар с глава при центриране на Нелсон Семедо. Появилият се след почивката Сержи Роберто изведе Денис Суарес (73), който с техничен удар осъществя четвъртия гол. Младокът Арнаис (79) пък оформи крайния резултат.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР