Лидерът в каталожната и електронна търговия с офис консумативи, мебели

...
Лидерът в каталожната и електронна търговия с офис консумативи, мебели
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с пореден спонсор, но без Хазуров

Лидерът в каталожната и електронна търговия с офис консумативи, мебели и техника в България Office Express е новият спонсор на ЦСКА 1948.

Фирмата бе показана от изпълнителния шеф на клуба Добрин Гьонов на специфична конференция в Пресклуб " България ".

На събитието участваха Красимир Янкулов, управител корпоративни клиенти, и Кристина Николова, управител реклама и промоционални събития на компанията.

" Много сме щастливи от обстоятелството, че имаме опцията да си партнираме с ЦСКА 1948! От това, което виждаме, клубът е постигнал забележителни резултати за една година.

Сигурен съм, че ще си бъдем потребни взаимно. Определено тук се работи в вярна посока и имам вяра, че ще продължи по същия метод. Обсъждаме доста хрумвания за разнообразни начинания и напълно скоро те ще бъдат осъществени ", сподели Красимир Янкулов.

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че нападателят Костадин Хазуров е напуснал " алените ". Той е останал афектиран, откакто наставникът Валентин Илиев е декларирал пред целия тим, че не се влага задоволително в подготвителния развой.

Голмайсторът не е понесъл рецензиите и е решил да си стегне багажа. Той записа един мач за отбора в Трета лига - при равенството с Беласица на старта на сезона.

Любопитно е, че Хазуров е третият състезател на " алените ", който си потегля в последните 24 часа. Това към този момент сториха Марио Димитров и Георги Младенов, които са желали да бъдат твърди титуляри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР