Лидерът в група “F Хърватия излиза срещу Белгия в решителен

...
Лидерът в група “F Хърватия излиза срещу Белгия в решителен
Коментари Харесай

Белгия и Хърватия в мегасблъсък с огромен залог

Лидерът в група “F ” Хърватия излиза против Белгия в съдбоносен трети мач за двата отбора от груповата фаза на Световното състезание. И двете страни имат една единствена цел в тази обстановка и това е реализиране на победа, която да им проправи пътя към етапа на директните елиминации. 

Хърватия са първи в класирането с 4 точки, откакто приключиха изненадващо 0:0 в откриващия си дуел против Мароко, само че след това се развихриха против Канада, където надвиха с 4:1. 

Смятаният за един от скритите любимци - Белгия изигра два изненадващо слаби дуела досега, въпреки че съумя да измъкне трите точки против Канада, след което се провали гръмко против Мароко. Те обаче ще имат сложната задача да се изправят против финалиста от последното международно състезание в търсене на наложителна победа, с цел да съумеят да се промъкнат на 1/8-финалите. След дуела с африканците Роберто Мартинес призна, че неговият отбор е играл със “страх от загубата ”, което е надалеч от настройката на отбор, тръгнал да печели трофея. Новините са кавги и проблеми в лагера на “червените дяволи ” също не стопират, въпреки някои от играчите да се пробваха да ги “отрекат ”, въпреки и с половин уста.

Всичко това допуска играчите на Мартинес да създадат финален опит да се “съберат ” и да опитат да реализират победа против Хърватия. Това обаче няма да е по никакъв начин елементарно против балканските представители, които не започнаха блестящо против Мароко, само че против Канада демонстрираха доста по-добро лице и можеха да завършат и с повече от четири попадения, а също така даже тъждество ще им подсигурява прекосяване, само че те също евентуално ще се целят в трите точки, въпреки обстановката в група " Е " също да е прекомерно неразбираема, с цел да се целят в избран съперник в идната фаза. Наставникът на отбора Златко Далич като че ли няма съществени кадрови проблеми, а и опитът на “ветрените ” не е за подценяване.
   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР