Лидерът на Воля и заместник-председател на парламента Веселин Марешки, поиска

...
Лидерът на Воля и заместник-председател на парламента Веселин Марешки, поиска
Коментари Харесай

"Воля" иска оставката на Каракачанов заради Войводиново

Лидерът на " Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки, изиска оставката на вицепремиера Каракачанов, поради случая „ Войводиново ".

Заради обстановката във Войводиново Веселин Марешки желае оставката на силовия вицепремиер.

„ Той споделя че няма да допусне нито един боен да бъде пребит а той към този момент е пребит и не си е приключил работата”, изясни Марешки.
Обвиняват Красимир Каракачанов в дискриминация В Комисията за отбрана от дискриминация е получена тъжба против вицепремиера поради изявлението му, че „ Циганите в България станаха извънредно нагли ”
Лидерат на „ Воля” разгласи, че ромската общественост в селото била с подкрепи от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Заселени са там благодарение на локалния водач на Вътрешна македонска революционна организация и тази информация няма по какъв начин да бъде скрита.Така, че крадецът се пробва да заличи следите, самият факт, че ромите са предизвестени да изоставен преди събарянето, значи, че има приключване на информация.
Каракачанов след побоя във Войводиново: Търпимостта се изчерпа В ромската махала на селото стартира инспекция за противозаконни къщи след случая с военнослужещ и последвалото напрежение
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов отхвърли обвиняванията като изясни, че нямат координатор в селото и общината, нито пък представител в локалната власт. Той добави, че в последните 10 години неговата групировка е инициирала събарянето на ромски гета в столицата и страната.

„ Тогава въпросното лице, което се е сетило по тематиката, евентуално се е занимавало с други действия или си е купувало изборите. В президентските избори с въпросното лице бяхме съперници. Вижте в гетата хората за кого са дали своят вот – за мен или за него. Не може с неистини и опетняване да станеш огромен политик”, разяснява Красимир Каракачанов.
Цветелин Кънчев за Войводиново: Да забележим алкохолните проби и записа от камерата Двамата с Красимир Каракачанов преди години потушили етническото напрежение в "Красна поляна " на софра
Инициативите на Вътрешна македонска революционна организация за срутване на гета в Захарна фабрика, Орландовци и Гърмен обаче били спирани от евродепутати, изясни вицепрмиерът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР