Лидерът на Възраждане прекрати пресконференцията на партията, на която трябваше

...
Лидерът на Възраждане прекрати пресконференцията на партията, на която трябваше
Коментари Харесай

Костадинов изгони журналисти от пресконференция на “Възраждане“, накрая сам си тръгна

Лидерът на " Възраждане " приключи конференцията на партията, на която трябваше да разяснява изборните резултати. В началото на брифинга Костадинов анонсира, че от партията му не изпращат известия за идните конференции на медиите " Капитал ", " Дневник ", " Клуб Z " и " Медиапул ".
Прочетете още
" Нашият морал, правила и полезности не ни разрешават да поддържаме връзка с сходни жълто-кафяви отходни канали на Американското посолство ", съобщи той и помоли публицистите на изброените медии да изоставен брифинга, съобщи Фокус.

" Не желаем да имаме нищо общо с представители на жълто-кафяви медии, който се финансират от непознати посолства ", повтори той.

" Вие не сте медии, вие сте подправени вести ", обърна се той към репортерите на избороените медии, които отхвърлиха да изоставен залата.

Костадинов изчака няколко минути и приключи конференцията, само че беше последван от публицистите. " Ако желаеме да беседваме с Херо Мустафа, ще отидем в Американското посолство ", отсече той.

Костадин Костадинов изясни, че партията е подготвена да сформира държавно управление, само че единствено с мадната на " Възраждане " и в случай че президентът реши да го връчи на тях. Според него вървим към нови избори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР