Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на
Коментари Харесай

Възраждане: Влизаме във война с национална катастрофа, изходът ще бъде летален

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на есенната сесия на Народното събрание уточни, че след няколко часа българин от Гърция – Милан Димитров, ще бъде екстрадиран от Гърция в Съединени американски щати въз основата клетвена декларация от американски прокурор по обвинявания, че правил търговия, която нарушава американските наказания против Русия.

" Няма доказателства, американският прокурор, само че има вяра. Само въз основата на тази религия, гръцкият съд взема решение българинът да бъде екстрадиран ", уточни Костадинов от парламентарната естрада. 

Той разгласи, че е изискал подпомагане от МвНР, само че не е последвала никаква реакция в границите на 45 дни - от момента, в който се е схванало за този случай досега. Костадинов акцентира, че депутатът от „ Възраждане “ Ангел Георгиев сега е в Гърция, с цел да помогне на Милан Димитров.

" Къде е българска страна? Какво е българска страна? Това тук, начело, тези хора, седнали, те ли са българска страна? Които получават, апропо, заплатите си от Милан Димитров и още няколко милиона българи като него. Които обаче сега, в който този, който им заплаща заплатата бъде подложен в такава неприятна обстановка, внезапно внезапно не помнят за своите отговорности към своя шеф. Защо? Защото от другата страна стои представител на най-силната мощ в света, който споделя " Аз имам вяра, че този български граждан е отговорен. Нямам доказателства, само че имам вяра ", съобщи водачът на партията. 

" Уважаеми сънародници, това е признак за разпада на държавността. Тук,  в тази постройка, която би трябвало да символизира законодателната мощност и мощ на българския народ, би трябвало да има хора, които да мислят на първо място за българския народен интерес. А българският народен интерес значи на първо място закрилата на всеки един българин, без значение къде се намира той. На първо място, несъмнено, тук в България. И на второ място - където и да се намира по света. Това сега липсва, което обуславя и скептицизма на българите към по този начин наречената ни страна, която една голяма част от нашите сънародници просто не одобряват за своя. И заради тази причина не отиват да гласоподават, което пък апропо е безпределно мечтано от представителите на антинационалния хайлайф, тъй като колкото по-малко хора отиват да гласоподават, толкоз по-добре ", акцентира Костадинов. 

" Досега, в нашата история, постоянно България е излизала от огромни войни с национална злополука. Винаги. Сега обаче, за жалост, сме на път да влезем в огромна война с национална злополука, от която изходът към този момент ще бъде летален за българската страна ", безапелационен е водачът на " Възраждане ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР