Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов очерта черен сценарий за влизането

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов очерта черен сценарий за влизането
Коментари Харесай

Черен Копейкин: Народът написа смъртната си присъда, евроатлантическата тълпа я изпълнява

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов очерта черен сюжет за влизането на България във войната в Украйна. И взриви пленарната зала с прогноза, че подобен проект към този момент бил написан. И вместо да се обърне към сътрудниците си и висшите държавници на балкона, той наруши протокола и непосредствено заприказва на трибуната към народа, като наред с това го упрекна, че самичък написал смъртната присъда на България с негласуването си на последните парламентарни избори.

" Доволни ли сте от това, което виждате в тази зала, харесва ли ви изборният резултат, подхожда ли ви концепцията, че тук още веднъж се събра безразборна евроатлантическа навалица? ", пита Копейкин. Той съобщи, че било време България да се ръководи от мъже, а не от мижитурки (като цитира Радой Ралин - б.р.), тъй като настанал вододел и трябвало да се приказва за същинските политики. 

" Апатия, нихилизъм, обезверение, обезсърчение, отчаяние и деграция - всичко това написа смъртната присъда на народа и страната ни. По 9 души на час умират у нас. Последиците от войната гълтам целия континент. А цяла седмица Народно събрание се занимаваше с тематиката за наличието на посланиците на Русия и Беларус в тази пленарна зала.

Евроатлантическата навалица извършва смъртната присъда, която вие, негласувалите, написахте, всеки ден ", сподели Копейкин. И настоя България да каже " не " на еврото и Зелената договорка и " да " на АЕЦ " Белене ". 

" Не си мислете, че това, което в този момент виждате, е нещо ново. България не за пръв път е в тежка морална и политическа рецесия. Точно преди 140 години Иван Вазов написа 2 стихотворения за болката и тъгата от развиването на тогавашния разпад на обществото ", подсети Костадинов. И цитира " Линее нашто потомство " и " Средството да нямаш врагове ". 

Той знаел, че щял да бъде хулен и обругаван, само че историята щяла да запомни невъздържано влюбените в България идеалисти от " Възраждане ", а не " предателите на родината ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР