Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело срещу

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело срещу
Коментари Харесай

Костадинов се закани на bTV заради репортаж кои депутати във Възраждане са ваксинирани срещу КОВИД и защо

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело против bTV. Причината - материал с изявленията на малкия екран, от който излиза наяве какъв брой и кои от депутатите на партията са имунизирани против ковид. В материала има по-обстойна картина от изявления за какво те са се ваксинирали против КОВИД, само че партията им се опълчва на зелените документи.

От думите на Костадинов пред БНР стана ясно, че той смята материала на малкия екран за законово нарушаване - " бъркане в здравните досиета ". Това за него е нарушение на персоналните данни и занапред " ще си урежда нещата с тях ".
" Възраждане " апелира зеления документ за депутатите в Конституционен съд. Костадинов: Искам да забележим кой и по какъв начин ще ме спре да вляза в Народно събрание (ВИДЕО)
Партия " Възраждане " ще се обърне към Конституционния съд поради решението за зелен документ, с цел да можеш да влезеш в Народното събрание. Това...
Прочети повече
Лидерът на " Възраждане " съобщи, че е схванал за васкинираните преди няколко дни, само че той самият не се интересува изключително кой се е ваксинирал и кой не е, тъй като това е персонално право.

Костадинов съобщи, че " Възраждане " ще направи опит да сезира Конституционния съд за зеления документ, само че не е сигурен дали ще събере нужните за задачата депутати. По негови сметки, му липсват 12 депутати - би трябвало да са общо 47.

За Костадинов зеления документ в Народното събрание е като нюрнбергските закони. За него това е това е парламентарен прелом против Възраждане, " с цел да ги изхвърлят " от Народното събрание.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР