Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов използва социалната мрежа, за да

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов използва социалната мрежа, за да
Коментари Харесай

Копейкин нападна тв водещ заради Хитлер, Максим Генчев се намеси

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов употребява обществената мрежа, с цел да нападна водещ на Би Ти Ви Светослав Иванов.

Поводът са думите на водещия за Хитлер, който идва на власт и прави закононарушенията си, носен на гребена на езика на омразата сред народа и внушаването на неистини, че Германският райх има право да анексира прилежащи страни, в които има немскоговорящо население, което сякаш е подложено на репресии.

Водещият на БТВ в неделя напомни, че посредством референдуми Адолф Хитлер, съумява да откри опрощение за присвояване на цялостната власт, която развързва ръцете му за кръвопролитията, които следват.

" Всичко стартира с няколко елементарни въпроса. Въпроси, които щяха да го изстрелят до върха на властта. Първо попита народа " Съгласни ли сте страната ни да се отдръпна от Лигата на нациите? ". И народът сподели " Да ". 

След това попита същия народ: „ Съгласни ли сте да слеем позицията на президента с тази на премиера? “.

И народът сподели – да. След година попита народа си за трети път: „ Съгласни ли сте да анексираме Австрия? “. И народът сподели... да. Всички знаем какво следва.

Но след тези референдуми, с които Адолф Хитлер легитимира стъпките си към всеобщата международна злополука, германците в никакъв случай повече не си и помислят да провеждат референдуми, спомняйки си тъкмо въпросите, с които нацизма си проправя път под общото утвърждение на обществото. Защото както обичал да споделя и Хитлер – „ Аз извършвам волята на народа си “, изясни Светослав Иванов

Костадинов реши да се опълчи на водещия:

" Според Светослав Иванов, водещ на предаването " 120 минути " по Бтв, референдумите били рискови, тъй като доста диктатори били пристигнали на власт посредством референдуми. Това в действителност не е правилно, няма нито един подобен случай.

Има обаче десетки случаи на диктатори, пристигнали на власт посредством избори - Хитлер е най-големият образец.

Ето за какво в този момент очаквам тази седмица, откакто отхвърли референдумите като рискови за демокрацията, Иванов да отхвърли и изборите като още по-опасни. Жалка работа! Страхът на статуквото (партии, медии, неправителствени организации) от българския народ стана толкоз осезателен, че безусловно може да се пипне към този момент. "

В полемиката се намеси и различен почитател на Костадинов - Максим Генчев, прочут с кино лентата си " Ботев ".

Той показва: " Светослав сподели “Сократ е бил погубен в резултат на референдум! ”, в случай че днешният Сократ е Гого папионката или някое сходно изчадие, одма!!! "



Прави усещане, че по принцип страницата на Костадинов се модерира деликатно и неприятните мнения по негов адрес се скриват.

Не са скрити обаче мненията, които пробват да омаловажат закононарушенията на Хитлер като се внушава, че той е " направил доста за Германия ", въпреки в действителност " с помощта на Хитлер " Германия да губи 7 милиона души и половината си територия. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР