Лидерът на управляващата в Румъния Социалдемократическа партия Ливиу Драгнеа заяви,

...
Лидерът на управляващата в Румъния Социалдемократическа партия Ливиу Драгнеа заяви,
Коментари Харесай

Румъния: Правителството не е предприемало стъпки за влизане в еврозоната

Лидерът на ръководещата в Румъния Социалдемократическа партия Ливиу Драгнеа съобщи, че държавното управление в Букурещ не е предприемало каквито и да е било дейности за приемането на единната европейска валута през 2022 година, оповестява електронното издание Romania Insider.
Според него начинанието не е по никакъв начин елементарно и е належащо по-нататъшно развиване на съответен план за него.
„ Има предпочитание, естествено предпочитание. За да се приказва за догатки план, ние се нуждаем от сериозен разбор на болшинството, на целия парламент, на Националната банка, на държавното управление, би трябвало да имаме полемика с президента. Това е нещо, което всички желаеме, само че това не е доста елементарен план и не можем да си играем с него, което значи, че не можем да прокараме периоди ", акцентира Драгнеа, представен от Фокус.
Изявлението му бе направено, откакто министърът на външните работи на Румъния Теодор Мелешкану увери, че Румъния може да се причисли към еврозоната през 2022 година, откакто приходите на най-бедните жители на страната се повишават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР