Лидерът на турската Партия на благополучието Темел Карамоллаоглу категорично отказа

...
Лидерът на турската Партия на благополучието Темел Карамоллаоглу категорично отказа
Коментари Харесай

Ислямистки лидер в Турция отказа коалиция с Ердоган: Да не съм луд!

Лидерът на турската Партия на благополучието Темел Карамоллаоглу изрично отхвърли присъединяване в предизборния съюз на президента Реджеп Тайип Ердоган, съобщи DHA.

Партия на благополучието е основана от някогашния министър председател и водач на турските ислямисти Неджметтин Ербакан.

„ Тези, които през днешния ден приказват срещу държавното управление, на следващия ден ги хвърлят в пандиза, уволняват ги от работа. Не е допустимо да съществува сходна страна. Сега ни канят да участваме в предизборния Президентски съюз. Аз да не съм вманиачен, та да поемам сходна отговорност? Какви упования имаме ние, та да желаеме незнам какъв брой си министри и депутати”, попита Карамоллаоглу.

“С който и да се опитаме да разговаряме; ставаме очевидци, че всеки се сблъсква със съществени проблеми. От друга страна, тези проблеми не са в дневния ред на ръководещите. Техният дневен ред е в Меджлиса да се прокарват единствено закони, свързани с изборите. С единствената цел – сигурно да ги завоюват ”, каза той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР