Лидерът на сръбската опозиционна Партия за свобода и справедливост (ССП)

...
Лидерът на сръбската опозиционна Партия за свобода и справедливост (ССП)
Коментари Харесай

Драган Джилас: Меркел да вземе Вучич със себе си

Лидерът на сръбската опозиционна Партия за независимост и правдивост (ССП) Драган Джилас съобщи през днешния ден на немския канцлер Ангела Меркел, " че би било почтено в този момент, когато напуща политиката, да вземе Александър Вучич със себе си, тъй като тя го е довела до властта и непрекъснато " го държи на власт ". Това оповестява сръбската организация „ Бета “.

“Меркел е историческа персона, белязала цяла ера в Германия и Европа. Много неща ще останат след нея, само че Орбан, Янша и Вучич също ще останат като завещание. С нейна поддръжка той пристигна на власт, тя го докара на власт. Да излезем от лицемерната връзка. Ако в действителност желаете този район и Сърбия да бъдат част от Европейския съюз, дано работим дружно. Ако не желаете, спрете приемането на отчетите на Европейската комисия, когато няма последици за тези, които нарушават всички европейски правила “, добави още Драган Джилас.

Джилас уточни, че някогашният президент на Сърбия Борис Тадич в наличието на Меркел отхвърли да изтегли полицията от Северно Косово, само че, както акцентира, Вучич одобри това, след което я отдръпна и направи доста други неща.

Според него „ в подмяна Меркел и по -голямата част от Европа не виждат разрушаването на институциите, демокрацията, свободата в Сърбия “. Джилас разяснява още, че чака социалдемократите да завоюват изборите в Германия, ново немско държавно управление, " което в действителност ще се заеме с цяла Европа и района ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР