Лидерът на партията на уелските националисти Плайд камри“ Адам Прайс

...
Лидерът на партията на уелските националисти Плайд камри“ Адам Прайс
Коментари Харесай

Лидерът на уелските националисти подаде оставка

Лидерът на партията на уелските националисти „ Плайд камри “ Адам Прайс подаде оставка след отчет от следствие, разкрил доказателства за женомразство и тормоз в партията. 

В декларация на партията се споделя, че новият водач ще бъде определен през лятото. В писмото с оставката си Адам Прайс показва, че към този момент не се радва на „ цялостната поддръжката “ на сътрудниците си. Той добавя, че би желал да подаде оставка след изобличителния отчета, макар че в началото е считал да не се отхвърля. 

„ Имате персоналното ми увещание, че ще продължа да послужвам на страната си, на гласоподавателите си и на нашата партия с увереност и възторг “, акцентира Адам Прайс в писмото до ръководителя на партията Марк Джоунс. 

Съобщението бе направено след съвещание на ръководещия орган на партията – Националния изпълнителен комитет. Днес ще бъде извършена среща за установяване на краткотраен водач. Решението на Прайс идва след сложни месеци за партията във връзка на обвиняванията в „ токсична просвета на държание “ в нейните редици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР