Лидерът на партията Костадин Костадинов изчете предполагаемото съобщение на задържания

...
Лидерът на партията Костадин Костадинов изчете предполагаемото съобщение на задържания
Коментари Харесай

Костадинов изчете „заплахата“ към Тагарев: Не било закана за убийство, а само обиди


Лидерът на партията Костадин Костадинов изчете хипотетичното известие на арестувания за закани Димов, което бе несъмнено като опасност за ликвидиране. Било им изпратено от дамата до арестувания.

" Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната стартира през 2014 година, когато американците, на които ти комфортно си се.... (нецензурна дума)... превзеха Украйна, откакто смъкнаха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един изменник. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези хранилища, та в този момент, майцепродавецо, ще раздавате българските муниции? Кои сте вие, бе - зомбирани, фашизирани детайли, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш по какъв начин свърши всичко това предходния път? ", гласи известието на задържания за закани към Тагарев съгласно изчетеното от Костадинов.

По неговите думи тук липсвала опасност за ликвидиране, имало единствено обиди. " Всеки ден получаваме такива " закани ". Ако приемем това за опасност, при нас са хиляди, аз отдавана не ги броя. Костадинов сподели също, че към този момент е пуснал " един подобен сигнал ". По думите му с изкуствен интелект бил изработен симулиран диалог, в който водачът на " Възраждане " насочва тежки закани, само че към този момент близо месец нямало отговор от ГДБОП. 

" В този случай един елементарен човек е задържан. Днес ние ще създадем всичко належащо, с цел да разберем къде се намира и ще търсим сметка от нарушителите, които ръководят страната ", добави той. 

" Отказват информация, тъй като явно индивидът, написал известието на Тагаренко, е доста рисков нарушител. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, с цел да бъде задържан към този момент трети ден и да се приказва, че ще бъде арестуван за още по-дълго време ", попита водачът на " Възраждане ". 

" В момента се опитваме да разберем, тъй като ни стана забавно, защото излязоха някакви изявления, че бил надали не част от " Възраждане ", уточни още Костадинов. По думите му се оказало, че задържаният е жител на Пазарджик.

Лидерът на " Възраждане " добави, че ще изискат среща още през днешния ден с министъра на вътрешните работи, тъй като, по думите му, не е обикновено един човек да бъде държан 72 часа в ареста и никой от неговите близки, брачната половинка му, да не знае къде е.

Досега за 39-годишния Григор Димов е известно, че е осъждан за телесни повреди, само че е оправдан. Той е арестуван за 72 часа и следва прокуратурата да изиска най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Поводът за задържането му е, че на 4 юли изпратил заплашително известие на персоналния профил на Тагарев в обществена мрежа. Ако бъде приет за отговорен, наказването е от 1 до 6 години отнемане от независимост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР