Лидерът на партията Брекзит“ Найджъл Фараж ще възобнови дейността и

...
Лидерът на партията Брекзит“ Найджъл Фараж ще възобнови дейността и
Коментари Харесай

Фараж ребрандира партията си, ще се бори срещу карантинните мерки

Лидерът на партията „ Брекзит “ Найджъл Фараж ще възобнови активността и под името „ Реформирай Англия “, като тя ще се бори против карантинните ограничения, въведени от държавното управление на премиера Борис Джонсън, съобщи Ройтерс.

Новата партия ще поддържа политиките против разпространяване на COVID-19, засягащи единствено за най-уязвимите групи, като съгласно нея останалата част от популацията би трябвало да резервира естествения темп на всекидневието си, с цел да придобие стаден имунитет, излиза наяве от текст на Фараж и ръководителя на партията „ Брекзит “ Ричард Тайс, оповестен във вестник „ Дейли Телеграф “.

От партията към този момент са подали документи за промяна на името пред Изборната комисия на Англия.

Партията „ Брекзит “ бе учредена при започване на 2019 година от Фараж, които дълги години пропагандира против участието на Англия в Европейски Съюз. Неговата активност изиграва основна роля за триумфа на референдума от 2016 година, с който Обединеното кралство реши да напусне блока.

„ Има доста сфери на обществения живот, които могат да бъдат усъвършенствани в интерес на елементарния човек. За това ще водим акция за Реформа. Искаме да бъдем познати като партията на промяната, като името ни ще отразява това “, пишат Фараж и Тайс.

Новината идва, откакто през вчерашния ден английският министър председател Борис Джонсън разгласи, че Англия ще влезе в общонационална карантина от четвъртък, 5 ноември, откакто Обединеното кралство прескочи прага от 1 млн. регистрирани случаи на инфектирани с ковид.

Англия е на пето място в света по брой на смъртни случая, свързани с пандемията, сочат данни на университета „ Джонс Хопкинс “. Пред нея се подреждат Съединени американски щати, Бразилия, Индия и Мексико.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР